Online Magazine TUIN*TIJD

voor natuurlijke tuinen

 

TUIN*TIJD


Ja! Hier is het online magazine van Ontwerpburo Horti Verde. Het was al lang een wens van mij om op deze manier tuinverhalen en leuke ideeën te delen. En nu is het eindelijk zover!

Natuurlijk gaat het magazine over de inrichting van natuurrijke tuinen vol bloemen en planten. Met mooie voorbeelden en tips die je in je eigen tuin kunt toepassen.


  • Een bloementuin bij een nieuwbouw huis
  • Plantenlijst met plukbloemen
  • Familietuin in een bosrijke omgeving
  • Handige checklist voor natuur in de tuin
  • Vooruitblik op de online tuinontwerpcursus
No opt-in form has been selected
Hortiverde_Magazine Tuintijd !

Liever lezen als online magazine?

Blader in het magazine via ISSUU.
No opt-in form has been selected
hortiverde_Tuintijd 1_Issuu
hortiverde_roodborstje

In dit nummer

In de afgelopen jaren is helemaal duidelijk geworden hoe goed het is om een tuin te hebben. Om thuis lekker naar buiten te kunnen in je eigen privé buitenruimte.

In dit nummer lees je van alles over het tuinontwerpproces van een paar tuinen. Een bloementuin bij een nieuw huis en een familietuin in een bosrijke omgeving. Beide zijn vrolijke tuinen met veel verschillende soorten planten. Mooie voorbeelden voor een tuin vol bloemen en natuur. In de plantenlijst vind je een overzicht met plukbloemen als inspiratie voor misschien wel jouw tuin.

In de checklist voor natuur in de tuin staan tips voor hoe je met een paar aanpassingen een omgeving creëert die geschikt is voor dieren. Het is natuurlijk altijd een verrassing welke dieren daar op afkomen…
Maar wat is er mooier dan dit van zo dichtbij mee te maken?

Heb je tuinplannen? En wil je graag zelf aan de slag met het ontwerp voor je tuin? Maar zou je het prettig vinden dat iemand met meer ontwerpervaring met je mee kijkt? Dan is de online tuinontwerpcursus die ik aan het voorbereiden ben vast iets voor jou. In het magazine vertel ik over deze nieuwe ontwikkeling bij Ontwerpburo Horti Verde en hoe jij daaraan kunt deelnemen.