hortiverde_herfsttuin

Online Tuinadviesgesprek

Wil je optimaal gebruik maken van mijn kennis, dan kan je jouw plannen en tekeningen met mij bespreken. Via Zoom bekijken we jouw tekeningen en foto's van de tuin. Ik denk met je mee over hoe je jouw plannen in een mooi ontwerp verwerkt.  

Ik kijk graag met je mee en geef je graag advies tijdens het maken van een vlekkenplan, het maken van het ontwerp of de uitwerking in een materialen- en beplantingsplan.

Je kan kiezen voor een gesprek van een half uur of een uur. 

In overleg maken we een afspraak voor een dag en tijd om jouw tuin te bespreken. Om optimaal gebruikt te maken van het overleg mail je jouw schetsen, foto's met je vragen naar mij. Ik neem van te voren tijd om ze bekijken, over je vragen nadenken en eventueel vast iets schetsen. Tijdens de bespreking gaan we dan meteen aan de slag. De schetsen ontvang je na afloop als pdf. 

hortiverde_Frederike_2022

Komt het tijdstip van het online tuinatelier jou niet uit? Of vind je het prettiger om In een privégesprek jouw tuin bespreken? 

1 op 1  coach gesprek kan ik nog beter met je meedenken dan in de het online ontwerpatelier.  Ik beantwoord vragen over het ontwerp, beplanting of materialen. En we gaan samen kijken hoe en waar je jouw ideeën in de tuin kunt vormgeven. 

hortiverde_online tuinadvies
€90,-
Online een half uur 1 op 1 jouw tuinplannen bespreken. Doeltreffend hulp inschakelen met een persoonlijk gesprek. Zodat je daarna weer verder kunt met jou mooie tuinplan.
Online consult, inclusief voorbereiding, na afloop ontvang je per mail de schetsen als pdf
hortiverde_online tuinadvies
€ 136,-
Online een uur 1 op 1 jouw tuinplannen bespreken.
Doeltreffend hulp inschakelen met een persoonlijk gesprek. Zodat je daarna weer verder kunt met jou mooie tuinplan.
Online consult, inclusief voorbereiding., na afloop ontvang je per mail de schetsen als pdf

Wanneer je om wat voor reden dan ook toch geen afspraak wilt maken. Dan stuur je een mail en krijg je het inschrijfgeld terug gestort op je rekening.

Wanneer we een datum hebben afgesproken: dan kan je tot 24 uur van te voren afzeggen. Dan plannen we in overleg een andere datum in, of je krijgt het inschrijfgeld terug gestort op je rekening.