hortiverde_herfsttuin

Online Tuinadviesgesprek

Online tuinadviesgesprek

Wil je optimaal gebruik maken van mijn kennis, dan kan je jouw plannen en tekeningen met mij bespreken. Via Zoom bekijken we jouw tekeningen en foto's van de tuin. Ik denk met je mee over hoe je jouw plannen in een mooi ontwerp verwerkt.  

Ik kijk graag met je mee en geef je graag advies tijdens het maken van een vlekkenplan, het maken van het ontwerp of de uitwerking in een materialen- en beplantingsplan.

In overleg  maken we een afspraak voor een dag en tijd om jouw tuin te bespreken. Om optimaal gebruikt te maken van het overleg mail je jouw schetsen, foto's met je vragen naar mij. Ik neem van te voren tijd om ze bekijken, over je vragen nadenken en eventueel vast iets schetsen. Tijdens de bespreking gaan we dan meteen aan de slag. De schetsen ontvang je na afloop als pdf. 

hortiverde_Frederike_2022

Zal ik even met je meekijken?

Vind je het prettig om In een privégesprek jouw tuin bespreken? In een 1 op 1  coach gesprek kan ik  met je meedenken.  

Ik beantwoord vragen over het ontwerp, beplanting of materialen. En we gaan samen kijken hoe en waar je jouw ideeën in de tuin kunt vormgeven. 

Na afloop krijg je per mail de schetsen die ik gemaakt heb en een link van de video opname zodat je datgene wat we bespreken nog een keer rustig kunt bekijken. 

45 minuten gesprek

hortiverde_online tuinadvies
€ 90,75
Online in een 1 op 1 jouw tuinplannen bespreken.
Doeltreffend hulp inschakelen met een persoonlijk gesprek. Zodat je daarna weer verder kunt met jou mooie tuinplan.
Online consult, inclusief voorbereiding., na afloop ontvang je per mail de schetsen als pdfhortiverde_vernonia-dagpauwoog

Afspraak maken

Geld terug garantie

Van te voren ontvang je een factuur voor het gesprek. Tot 24 uur van te voren kan je de afspraak afzeggen per mail en krijg je het geld terug gestort op je rekening.