hortiverde_Boerhaavelaan Leiden 1

Samenwerken op projectbasis

bedrijfsondersteuning 

hortiverde_Boerhaavelaan Leiden 1
bedrijfsondersteuning
hortiverde_Spoorpark Amsterdam 1

Tuin- en landschapsontwerp en beplantingsplannen

  Op projectbasis ondersteun ik bedrijven bij het maken van ontwerpen en beplantingsplannen op het gebied van tuin- en landschapsinrichting.


  Mooie resultaten door samenwerken

  Samenwerken met andere vakmensen is leuk. Door met elkaar te overleggen en een vraag van verschillende kanten te benaderen, bereik je meer dan alleen.

  Samenwerking op projectbasis gebeurt de laatste tijd steeds vaker. Per project wordt een team samengesteld van mensen  - bedrijven met een eigen specialisme. Samen vormen ze een goed team. Zelf vind ik het een fijne manier van werken. Je hebt ieder je eigen bedrijf, maar werkt wel samen aan mooie projecten. En juist door samen te werken kan je mooie resultaten behalen voor de opdrachtgevers.

  Met verschillende bedrijven werk ik regelmatig samen. Bij sommigen ben ik onderdeel van een vast team. Andere bedrijven stellen per project een team samen en kiezen bewust voor een specialistisch team per project. 

hortiverde_BAK-Ochten

Wat voor werkzaamheden?

 • Ontwerp voor de inrichting van tuinen en de openbare ruimte.
 • Beplantingsplannen maken en uitwerken met beplantingslijsten en referentiebeelden.
 • Uitvoeringstekeningen.
 • Tekenwerk in Autocad/Bricscad en Illustrator/Photoshop, zoals bijvoorbeeld plattegronden en revisietekeningen.
 • Het opmaken van boekjes, posters, rapporten in Indesign.
hortiverde_beplantingsplan in kleur

Meer informatie?

Heb je op projectbasis extra ondersteuning nodig en wil je graag overleggen over de mogelijkheden? Of heb je een project waarbij je jou eigen kennis en ervaring graag wilt aanvullen met die van mij?  Neem dan contact met mij op. Dan kijken we hoe we samen een mooie resultaat kunnen behalen.

Hortiverde_logo_transparant