hortiverde_tuin Dreumel 2022

Schetsservice

hortiverde_schetsen
Hoe ziet jouw ideale tuin eruit?
hortiverde_schetsen

De schetsservice is een inspiratiesessie. Hierbij kom ik bij je thuis om de tuin te bekijken en om samen te brainstormen en te schetsen.


In 1,5 tot 2 uur kijken we waar je tegenaan loopt en hoe je dat op zou kunnen lossen. Je kan al je tuinvragen stellen en ik deel mijn inzichten en ideeën met jou.

Van te voren zal ik de kadastrale ondergrond opvragen. Daar leggen we schetspapier overheen zodat we de ideeën ook in een tuinschets kunnen verwerken. 

We bespreken verschillende opties voor de inrichting. En kijken samen welke  keuze het beste past in jouw tuin. 

Na afloop verwerk ik de aantekeningen en de schetsen in een tuinschets met een overzicht van dat wat we besproken hebben over de beplanting en de inrichting van de tuin. Dit ontvang je als pdf per mail en op A4 per post.


En een tuin inrichten is meestal niet iets wat je dagelijks doet. Het is daarom helemaal niet gek om daar eens een ander naar te laten kijken en met je mee te laten denken.
Samen met jou kijk ik graag met een open blik naar de mogelijkheden die jouw tuin biedt.


Als ervaren ontwerper zie ik oplossingen en mogelijkheden voor wensen en problemen waar je zelf nu geen oplossing voor ziet. Twijfel je of een inspiratiesessie iets voor jou is? Maak dan gebruik van het vragenformulier. Dan mail of bel ik je terug, en  overleggen we samen wat een goed plan voor jou is.

Een prijs voor een inspiratiesessie met een tuinschets is € 395,00 inclusief BTW voor tuinen in een straal van 50 km rond Dreumel.

Hortiverde_logo_transparant